Nieuws

Welkom in het LDC Zonneheem

Alles verloopt op afspraak: afspraken maken kan via het telefoonnummer 09 377 02 46 of via e-mail zonneheem@eeklo.be.

De dienstverlening kan enkel uitgevoerd worden mits het respecteren van de nodige voorzorgsmaatregelen: afstand bewaren, handen wassen, het gebruik van mond- en neusbescherming wordt aangeraden.

De kapster en de pedicure

Er zal 1 persoon per tijdstip komen. De ruimte zal steeds ontsmet worden na de klantenbezoeken.

Vervoer op maat

De chauffeur en passagier zullen beide verplicht een mondmasker dragen. Er zal steeds voldoende tijd zitten tussen 2 afspraken. Het voertuig zal steeds ontsmet worden tussen de ritten. De betaling zal via factuur verlopen, zodat er geen cash geld gebruikt moet worden.

Wasserette

 

Externen kunnen opnieuw gebruik maken van de wasmachines/droogkast, dit gebeurt steeds op afspraak. De toestellen worden ontsmet tussen de afspraken.

 

NIEUW!
 Buurten in Zonneheem!

Zin in een luchtige babbel, een korte wandeling, een momentje om samen foto’s van je kleinkinderen te bekijken of te praten over hoe het de laatste tijd met je ging? Dan ben je vanaf 2 juni terug welkom in Zonneheem om even te komen ‘buurten’. Een vrijwilliger maakt, op afspraak, een uurtje tijd voor jou om zo de dagelijkse routine even te doorbreken.
Afhankelijk van jouw vraag en het aantal beschikbare vrijwilligers wordt bekeken wanneer de afspraak kan doorgaan. De coronatijd is voor niemand makkelijk en begint te wegen, dit wordt ook duidelijk uit de telefoongesprekken met de tachtigplussers en de Goeiemorgentelefoon. Buurten in Zonneheem probeert hieraan tegemoet te komen.

 

Restaurant

Alle Eeklonaars betalen € 8 voor een maaltijd, wie een UiTPAS met kansentarief heeft betaalt 6 euro. Bezoekers van buiten Eeklo betalen € 10. Wie interesse heeft in het menu, kan dit nalezen via www.eeklo.be/menuzonneheem of je kan contact opnemen met de medewerkers van Zonneheem op het nummer 09 377 02 46 of via zonneheem@eeklo.be.

Om de veiligheid van de bezoekers te garanderen werd de restaurantruimte uitgebreid. Er zal gewerkt worden met tafeltoewijzing. Bij reservatie zal je moeten doorgeven om hoe laat je wil komen eten, je hebt keuze uit 2 momenten: om 11.00 uur of om 12.15 uur.
Betalen kan via bancontact. Wie hier vragen rond heeft helpen we graag verder.

 

Belangrijk!

Volgende personen kunnen momenteel niet langskomen:

  • Personen met symptomen die kunnen wijzen op een COVID-19 besmettingen
  • Personen die minder dan 14 dagen geleden positief getest werden.
  • Personen die via contacttracing geïdentificeerd werd als (hoog of laag) risicocontact

De gouden regel is en blijft: blijf thuis als je ziek bent!


Geplaatst op 09.07.20 in de categorie Zonneheem

Eeklo Centrumstad