Nieuws

Repair Cafe Eeklo


Op zaterdag 25 mei biedt LDC Zonneheem, Schietspoelstraat 9, voor het eerst onderdak aan de herstellersploeg en dat is goed nieuws. Een Repair Café medewerker zal tonen hoe dat in zijn werk gaat.

  Ook wie niets te herstellen heeft, is welkom.

Behalve de centrale ligging met mogelijkheid tot parkeren, zijn ook de ruime lokalen een pluspunt. De daaropvolgende bijeenkomsten in LDC Zonneheem 21 september en 23 november.

Na registratie aan het onthaal word je, in volgorde van aankomst en naar gelang het te herstellen voorwerp, doorverwezen naar een reparateur. Die kijkt het toestel na, herstelt waar mogelijk of geeft advies. Ook voor kledij, textiel en juwelen ben je op Repair Café aan het juiste adres. Zomen in- of uitleggen, knopen aannaaien, knoopsgaten herstellen, ritsen vervangen, parels rijgen en slotjes vervangen, … het kan allemaal. Wie een rits wil laten inzetten, haalt liefst de oude eruit en brengt een passende nieuwe mee. 

Wie weet wat er aan het te herstellen toestel mankeert (stekker, binnenband, remkabel, …), kan dit vervangstuk reeds meebrengen. Voor wie het niet weet, is dat geen probleem, de herstellers zoeken het voor je uit.

Repair Café Eeklo wordt georganiseerd door v.z.w. De Verstelling.

Contact: deverstelling@gmail.com - www.deverstelling.com

Volgende edities: 
Zaterdag 21 september: LDC Zonneheem
Zaterdag 26 oktober: Wijkcentrum De Kring - met fietsherstel en fietsregistratie
Zaterdag 23 november: LDC Zonneheem 

Telkens van 9.30 tot 12 uur

Geplaatst op 25.05.19 in de categorie Zonneheem

Eeklo Centrumstad