Nieuws

KOM OP TEGEN KANKER - Praatcafé EEEKLO

Werken Na Kanker
Donderdag 29 juni  14 – 16 uur
Door Myriam Carlier – Universiteit Gent / Project Rentree

Terug aan het werk gaan na kanker is geen evidentie. 

Heel wat mensen ervaren drempels zitten met vragen, twijfels en onzekerheden: Ik wil terug aan het werk gaan. Hoe pak ik dit aan?, ‘Wie moet toestemming geven voor een  werkhervatting?, ‘Ik heb nog last van nevenwerkingen. ‘Hoe zullen mijn collega’s en werkgever hiero reageren?, ‘Ik kreeg ontslag tijdens mijn ziekteperiode. Hoe start ik met de zoektocht naar een nieuwe job?, ‘Vertel ik in een sollicitatiegesprek dat ik een kankerbehandeling gehad heb?,

Via het project ‘Rentree’ worden mensen ondersteund in alle aspecten van de werkhervatting. Graag vertellen we jullie wat de ervaringen van de deelnemers zijn en brengen we jullie op de hoogte van de mogelijkheden van ‘Rentree’

Een praatcafé is een informeel ontmoetingsmoment voor kanker patienten en hun naasten. Het start met een korte inleiding waarna er ruimte is voor vragen en uitwisseling van ervaringen. Hierdoor kunt u contact leggen met lotgenoten.

Deze activiteit is gratis maar u dient zich vooraf in te schrijven bij
LDC Zonneheem: tel. 09 377 02 46 – zonneheem@eeklo.be

Geplaatst op 29.06.17 in de categorie Zonneheem

Eeklo Centrumstad