Nieuws

BEWEGEN met Zonneheem

FIETSEN met ZONNEHEEM
Woensdag 25 juli - om 13.30 uur  Maldegem
Woensdag 8 augustus om 13.30 uur  Sint-Joris


WANDELEN Dinsdag 7 augustus om 13.30 uur –
Vertrek om 13.30 uur aan Zonneheem / 
start wandeling om 14.00 uur aan kerk Sint-Margriete


Lokaal dienstencentrum Zonneheem is op zoek 
naar een CHAUFFEUR-BEGELEIDER (vakantiejob)

E1-E3 - halftijds (elke namiddag)) - rijbewijs B
voldoende rijervaring noodzakelijk 

Vanuit het lokaal dienstencentrum Zonneheem sta je in voor de begeleiding en het effectieve vervoer van personen met mobiliteitsproblemen naar de gewenste bestemming (ziekenhuis, familie, dienstencentrum …) met een minibusje. Je verzorgt tevens het onderhoud van het minibusje.

Periode: augustus - september  - Interesse?

Bezorg via mail (personeelsdienst@eeklo.be) of per post een motivatiebrief met CV, (pas)foto, recent uittreksel uit het strafregister, kopie rijbewijs B aan de personeelsdienst, Industrielaan 2, 9900 Eeklo uiterlijk op 12 juli 2018 (poststempel geldt als bewijs).


Fietsen met zonneheem
Alle fietstochten georganiseerd door het dienstencentrum Zonneheem worden voorbereid en gereden door Daniel Dias en Walter Vermeire. Hun uitgestippelde routes brengen je telkens langs de mooiste en soms verborgen kantjes in en rond het Meetjesland. Onderweg wordt steeds een leuk adresje gezocht om even te verpozen. 
De namiddagfietstocht start om 13.30 uur aan het lokaal dienstencentrum Zonneheem
De dagtocht start om 9.30 uur

Wandelen met Zonneheem
Het pittoreske dorp Sint-Margriete is ditmaal ons decor voor een deugddoende wandeling. We vertrekken om 13.30 uur carpoolgewijs aan Zonneheem.

Elke wandeling wordt met zorg uitgestippeld door Walter Vermeire
Je bent verzekerd gedurende de activiteit; de verplaatsing van en naar de activiteit valt onder je eigen verzekering. Een seintje van je deelname op het nummer 09/377.02.46 of via e-mail zonneheem@eeklo.be is gewenst en dit ten laatste de dag voordien.

Geplaatst op 25.07.18 in de categorie Zonneheem

Eeklo Centrumstad