70_6.jpg 70_5.jpg 70_4.jpg 70_3.jpg 70_2.jpg 70_1.jpg

Uitstappen & reizen

} Vroegere Daguitstappen      

Geregeld organiseert Zonneheem boeiende daguitstappen. Deze brengen u telkens op interessante locaties: de stad van Jeroen Bosch, hotelschool Ter Duinen, achter de schermen van Brussels Airport, de militaire luchthaven van Koksijde, de artisanale brouwerij Timmermans, Mechelen, Ter Groene Poorte, De Westhoek en koekjes Destrooper, Cadzand, Bulskampveld,... Natuurlijk wordt de innerlijke mens niet vergeten. Daarom wordt er eveneens tijd en ruimte gemaakt voor een terrasje of degustatie. Jaarlijks staat er ook een gezamenlijke uitstap voor fietsers en genieters op het programma.

 

} Winterreis

Driedaagse reis
naar, Kerst in de Elzas, Kerst in Twente, Wintertrip 2016,...


} Meerdaagse zomerreizen

Met onze meerdaagse zomerreizen verbleven we onder andere al in Colmar, Bremerhaven, Beaune, Heidelberg, Trouville-sur-mer, Goslar, Erfurt, Rothenburg ob der Tauber,De Ruhr, Regensburg en Bamberg, Kastelen van de Loire, Saint-Malo, Bremerhaven, Hameln...

De zomerreizen worden telkens gekenmerkt door een mooie natuur, een prachtige omgeving, interessante trips, gezelligheid en op tijd en stond een terrasje.

} Fietsvakantie

Nederland, hét fietsland bij uitstek, is elk jaar in juni de bestemming voor onze vierdaagse fietsvakantie. De Veluwe, Twente, Noordwijk aan zee, Drenthe, Arcen, Oudewater, Garderen, Dwingeloo, Denekamp, Schoorl in Noord-Holland, Odoorn, Ede,...waren al onze uitvalbasis voor leuke fietstochten in een prachtige natuur. Tel daarbij de gezelligheid, de ambiance en de vele verrassingen en u wilt zich onmiddellijk inschrijven voor de volgende Zonneheemse fietsvakantie!

Erop uit met Zonneheem, voor wie houdt van het opsnuiven van cultuur, ambiance, leuke uitstappen en verrassingen!

Eeklo Centrumstad