46_6.jpg 46_5.jpg 46_1.jpg

InfoBlad

Woordje vooraf

door Carlo Roegies - centrumleider

In je handen hou je het laatste InfoBlad van het 27ste werkjaar van uw lokaal dienstencentrum. Terug tijd dus om uw abonnement te vernieuwen. Hoe je dit best doet, lees je verder in dit nummer.

“Bovenstaande is al jarenlang de 1ste paragraaf van de zomereditie van het InfoBlad. Nu moet ik spijtig genoeg zeggen: “In uw handen hou je het allerlaatste Infoblad !”

Het college van burgemeester en schepenen heeft beslist om de senioreninformatie uit het InfoBlad op te nemen in het Eikenblad, op die manier worden diverse publicaties gebundeld.
Voor bezoekers buiten Eeklo kan perfect gezorgd worden dat een extra katern kan uitgenomen en gekopieerd worden. Zo kunnen bijvoorbeeld de vier middenbladzijden van het Eikenblad voor senioren voorbehouden worden.

Hiermee valt het doek over 25 jaar InfoBlad Zonneheem, hét permanente communicatiemiddel tussen het lokaal dienstencentrum en zijn bezoekers.
U was jarenlang een trouwe lezer van ons InfoBlad. Ik wil u hiervoor van harte danken!
Ik wil de hoop uitdrukken dat het katern in het Eikenblad even succesvol zal worden als het InfoBlad.

Ik wens u een mooie en deugddoende zomer en ik kijk er naar uit u te mogen verwelkomen op ons minifestival “Zomer in Zonneheem” op 30 en 31 juli 2013 !

Eeklo Centrumstad